NOVICA
Predstavitev mnenj o slovenskem ekološkem kmetijstvu v okviru trajnostne prehranske varnosti v Sloveniji
16 Okt, 2022

Slovenija potrebuje kmetijsko politiko z vizijo. Zdi se, da se odločevalci premalo zavedajo, da prehranske varnosti ne moremo graditi na nakupovalnih središčih, založenih s hrano iz uvoza.

Slovenija in svet se tudi trenutno soočata s številnimi krizami, ki so posledica ne le vojnega dogajanja pred našim pragom, pač pa tudi čedalje bolj uničujočih klimatskih sprememb; posledično je ogrožena naša prehranska varnost. Menim, da igrajo tukaj slovenski kmetje ključno vlogo pri zagotavljanju lokalne samooskrbe s kakovostno prehrano.

Z veseljem sem podpisal Zavezo k podpori razvoju slovenskega ekološkega kmetijstva. – https://bit.ly/Zaveza_k_podpori

Odgovore, podane Zvezi društev ekoloških kmetov Slovenije in stališča glede ekološkega kmetovanja, najdete tukaj. – https://bit.ly/ZDEKS

Ostale novice

Volitve 2022

Volitve 2022

V nedeljo, 23. oktobra 2022, bodo v Sloveniji potekale volitve predsednice oz. predsednika republike.Predčasno glasovanje bo mogoče 18., 19. in 20. oktobra. Vse pomembe informacije najdete TUKAJ. Vesel bom vsake podpore!

Donacija za kampanjo

Donacija za kampanjo

Podporo moji kandidaturi lahko izkažate tudi s finančno donacijo. Hvala vnaprej vsakemu tudi za tovrstno podporo! #ljudjeinpika Podatki za nakazilo Namen: Prispevki za kampanjo Znesek: vnesete želeni znesek, ki ga želite donirati IBAN: SI56 1010 0006 0380 361 Koda...

Skip to content